Over Ons

 

WOW wat zijn wij trots met de opening van onze winkel naast de kapsalon.

Met de duurzame merken Won Hundred, Armedangels, Susan Bijl en Colorful Standard en nog vele anderen is MAUK · SEVEN een verrijking voor de omgeving en halen we zo een stukje stad naar ons mooie dorp.

 

Rixt en Joost hebben in 2022 de stoute schoenen aangetrokken om fysiek shoppen weer terug te brengen in het straatbeeld. MAUK · SEVEN werd geboren vanuit een passie, droom en een ideaalbeeld. Niks ver weg shoppen of online winkelen, nee met een lekkere koffie en een grote parkeerplaats voor de deur is MAUK · SEVEN  de ideale plek om even naar binnen te wandelen voor een nieuwe outfit of een goede basic.

 Natuurlijk zijn wij ons bewust van het gemak van online shoppen, maar hoe fijn is het om persoonlijke aandacht en het juiste styling advies te krijgen? Ook draagt tastbaar shoppen eraan bij om een stuk bewuster om te gaan met jouw koopgedrag. Want ben jij je ervan bewust wat er met jouw terug gestuurde items gebeurd? 

Joost (partner in crime) houdt zich sinds kort bezig met het opzetten van een recyclingfabriek niet ver hier vandaan, die volledig vol staat met miljoenen teruggezonden items. Te duur om uitgezocht te worden, maar goed genoeg voor de downcycle industrie. Klaar om er nieuwe producten van lage kwaliteit van te maken, de omgekeerde wereld!

Voor ons was het vanaf dat moment compleet duidelijk. ´We gaan onze dromen bundelen en doorzetten, omdat wij er in geloven!´ Wij brengen met MAUK · SEVEN en HAARHUIS een stukje stad naar ons mooie dorp toe! per 1 september 2022 was het dan zo ver dat wij onze deuren mochten openen. Sindsdien kan jij de meest duurzame items shoppen in ''ons mooie Winkel''.

 

'it's the choices we make that create the difference''

 

TOT SNEL

 

'it's the choices we make that creates the difference''

TOT SNEL